Tilburger.eu

Over Tilburger

Over Tilburger

Brabantsbier.eu en Tilburger.eu zijn hobbysites van mij. Bij Brabantsbier.eu ligt de nadruk voornamelijk op de geschiedenis van brouwerijen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Daarnaast besteed ik ruime aandacht aan biernieuws uit onze provincie. Actueel blijven is op dit moment moeilijk gezien het grote aantal opkomende brouwerijen, maar de site Nederlandse Biercultuur is een uitstekende informatiebron om u op de hoogte te houden van de Nederlandse biersituatie vandaag. En via Brabantsbier.eu kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrieven Den BierBrief en het Hopnieuws. Beide Belgische nieuwsbrieven besteden ruime aandacht aan het Nederlands bier.
Tilburger.eu (waar zou ik vandaan komen?) is geen site die uitsluitend over de stad Tilburg handelt. Het is een combinatie van mijn hobby's. Bier is een van de onderwerpen, vooral in de vorm van biernieuws, die u op deze site zal aantreffen. Maar er zijn nog andere dingen die ik interessant vind, onder andere mijn familiegeschiedenis, de plaatsen waar ik gewoond heb, wat muziek, politiekers van de linkse kant interesseren me ook. Kortom, kijk zelf een keer, maar opbouwen duurt even en ik ben niet snel tevreden.

Downloads
Bierliteratuur België (pdf) ‒ de lijst is bijgewerkt op 26 mei 2020
Bierliteratuur Noord-Brabant (nl) (pdf) ‒ de lijst is bijgewerkt op 16 februari 2020
Bierliteratuur Nederland (pdf) ‒ de lijst is bijgewerkt op 17 mei 2020
Tip! Sumatra PDF is prima software om pdf-bestanden mee te bekijken

E-mailadressen
bericht@tilburger.eu

Feeds
Noordbrabants biernieuws
Tilburger feed

Websites
www.brabantsbier.eu
www.tilburger.eu

Een vriendelijke groet van
Jan van Pelt (Tilburger en aai piee jeeej-liefhebber, geboren op 2,7 km afstand van de Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven met daarbinnen de brouwerij van La Trappe Trappist).

Houdoe

Houdoe